Σάββατο, 10 Νοεμβρίου 2012

ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΧΗ!

Ας μη ξεχνάμε ότι τα πάντα στο σύμπαν  λειτουργούν στη βάση  της Προσφοράς και της Αποδοχής(ένα μόνιμο αλισβερίσι, -δοσοληψία)
Κάθε φορά που εισπνέουμε και εκπνέουμε, παίρνουμε μέρος σε μια διαδικασία προσφοράς και αποδοχής, που είναι ζωτικής σημασίας, και για τον υλικό, και για τον πνευματικό κόσμο. Με κάθε εισπνοή δεχόμαστε το οξυγόνο και το άζωτο, που είναι απαραίτητα για να επιβιώσουμε, και με κάθε εκπνοή στέλνουμε  προς τα έξω το διοξείδιο τους άνθρακα που συντηρεί ολόκληρο το φυτικό κόσμο. Ο αέναος κύκλος της απλόχερης προσφοράς και της αποδοχής είναι ίδιος με τη διαδικασία της αναπνοής.
Κοιτάζοντας γύρω μας βλέπουμε ότι τα πάντα είναι διαδικασία της προσφοράς και της αποδοχής. Ολόκληρη η τροφική αλυσίδα αντιπροσωπεύει αυτή τη δοσοληψία της ζωής. Τα πάντα είναι μια ανακύκλωση  διαφορετικών μορφών ενέργειας. Ο σίδηρος που υπάρχει στο αίμα μας, είναι μέρος του συνολικού αποθέματος του σιδήρου  και θα επιστρέψει σε μια άλλη μορφή  κάπου αλλού, όταν εμείς εγκαταλείψουμε το φυσικό κόσμο.
Η ίδια διαδικασία γίνεται και στο πνευματικό πεδίο. Στέλνεις αγάπη και καλοσύνη και εκείνες επιστρέφουν σε   σένα στο  δεκαπλάσιο.
 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου