Σελίδες

Παρασκευή 31 Ιουλίου 2015

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΜΑΓΝΗΤΙΣΜΟΣ!




 Είναι παράξενο και σχεδόν διασκεδαστικό, να παρατηρεί κανείς, ο,τι το γενικό  κοινό αποδέχεται από τη μια την ύπαρξη του προσωπικού μαγνητισμού, και από την άλλη ότι υπάρχει μεγάλη άγνοια, για τη φύση αυτής της θαυμαστής δύναμης!Η έλλειψη αυτής της γνώσης είναι για το πλατύ κοινό. Σε όλες τις εποχές υπήρχαν λίγα εξελιγμένα άτομα, που είχαν κατανοήσει σε βάθος τη δύναμη της προσωπικής επιρροής και την είχαν χρησιμοποιήσει.

Είμαστε τόσο συνηθισμένοι να θεωρούμε ότι ο προσωπικός μαγνητισμός υποδηλώνει μόνο τη θετική, ελκτική φάση, ώστε μας είναι πολύ δύσκολο να δεχτούμε ότι η απωθητική προσωπική ατμόσφαιρα μπορεί να είναι και αρνητική. Εδώ, πρέπει να θυμηθούμε, ότι  ακόμα και ο φυσικός μεταλλικός μαγνήτης κάτω από ορισμένες συνθήκες απωθεί με την ίδια δύναμη που κάτω από άλλες συνθήκες, έλκει. Είναι αλήθεια πως υπάρχουν μερικά άτομα που ούτε ελκύουν , ούτε απωθούν, αλλά αυτό δεν αλλάζει το γενικό κανόνα, και  συνήθως είναι τα άτομα που προκαλούν πλήξη στα άτομα με τα οποία έρχονται σε επαφή.

Μερικοί άνθρωποι στη συνεργασία τους με άλλους εκδηλώνουν περισσότερο νοητικό μαγνητισμό, ενώ άλλοι εκδηλώνουν φυσικό  μαγνητισμό. Το άτομο που εκδηλώνει  πραγματικά τον ύψιστο βαθμό  προσωπικού  μαγνητισμού, είναι αυτό που αναπτύσσεται και στις δυο φάσεις του μαγνητισμού, τόσο στη φυσική όσο και στη νοητική.

Όλοι οι αποκρυφιστές αρχαίοι και σύγχρονοι, έχουν αναγνωρίσει την ύπαρξη μιας  δύναμης της φύσης, που είναι πολύ ισχυρή  στα αποτελέσματα  και στη δραστηριότητα της αλλά και που ταυτόχρονα αψηφά κάθε δυνατότητα ανάλυσης η προσδιορισμού. Σε μερικές περιπτώσεις η επιστήμη προσπάθησε να τη μελετήσει σαν μια έκκριση της νευρικής υλης,αλλα αυτό μοιάζει με την ανοησία του υλιστή φιλοσόφου, που προσπαθεί να ορίσει το νου σαν έκκριση του εγκεφάλου. Τέτοιες απόπειρες ορισμού προκαλούν απλώς το χαμόγελο του γνώστη. Ο συνδυασμός του νοητικού και του φυσικού μαγνητισμού είναι απαραίτητα για τον προσωπικό μαγνητισμό.

Οι αποκρυφιστές μας πληροφορούν, ότι στην προσωπική ατμόσφαιρα του ατόμου –στην αυρα- όπως την ονομάζουν-υφίστανται και μπορούν να βρεθούν όχι  μόνο οι κραδασμοί των νοητικών του καταστάσεων και του χαρακτήρα του, αλλά οι κραδασμοί του φυσικού του μαγνητισμού, ή νευρικής δύναμης. Αναφέρουν ότι  οι κραδασμοί της νευρικής δύναμης, φαίνονται να εκτείνονται πέρα από το σώμα κάπου 60-90εκατοστά προς κάθε κατεύθυνση σχηματίζοντας το σύνολο της αύρας που έχει σχήμα αυγοειδές.Ειναι σαν μια αμυδρή ηλεκτρική φλόγα που δονείται και κραδαίνεται  με ένα τρόπο που μοιάζει με τις κινήσεις του θερμού αέρα που βγαίνει από τη θερμάστρα. Μερικά άτομα με αιθερική όραση μπορεί να τη διακρίνουν, και να καταλάβουν πολλά για το άτομο.

Πολλές φορές δεν μπορούμε να εξηγήσουμε γιατί μας έχουν πείσει χωρίς επιχειρήματα. Εδω παίζει ρόλο ο προσωπικός μαγνητισμός.

Η κόρη του ματιού δείχνει τη μαγνητική κατάσταση. Τα μάτια παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο στον προσωπικό μαγνητισμό.. Όταν κοιτάζετε ένα άτομο, βλέπετε ένα μέρος τους βολβού του οφθαλμού ,την Ίριδα και την κόρη. Αυτός ο βολβός υποτίθεται ότι είναι λευκός, αλλά στην πραγματικότητα είναι διακοσμημένος με νερά και αποχρώσεις λεπτών χρωμάτων που εναρμονίζονται με το χρώμα της Ίριδας. Αυτή  η Ίριδα άλλωστε δίνει και το όνομα στο χρώμα του ματιου.Η ίριδα  είναι ένας δακτύλιος που περιβάλλει την οπή η κορη.Μεσω του ανοίγματος ταξιδεύει το φως προς τον εγκέφαλο, διεγείροντας το οπτικό νεύρο και  σχηματίζοντας μια εικόνα στο τέρμα του ταξιδιού του.. Το χρώμα των ματιών προσδιορίζεται από τον δακτύλιο αυτόν.Η  κόρη του ματιού φανερώνει τη μαγνητική κατάσταση .Όταν υπάρχει λίγη ενέργεια, η κόρη του ματιού είναι υπερβολικά μικρή, εκτός αν το άτομου υπόκειται σε αφύσικες νευρικές καταστάσεις. Ο λόγος που η κόρη είναι μικρή, είναι έλλειψη ζωτικότητας στο οπτικό νεύρο και στον εγκέφαλο.

 Κάτω από  μια μεγάλη  νευρική έξαψη η κόρη ,μαύρη  φλογερή και  έντονη αναγκάζει  την έγχρωμη κουρτίνα  να ανοίξει , ώστε δε φαίνεται ούτε ίχνος από την Ίριδα και κατά συνέπεια δεν υπάρχει καθόλου χρώμα στο μάτι. Τα μάτια ενός ρήτορα που είναι γαλανομάτης μεταβάλλονται έτσι με μαύρα τη στιγμή που απευθύνεται  στο ακροατήριο του με μια εύγλωττη εκφραστικότητα. Τα γκρίζα μάτια ενός ηθοποιού που βρίσκεται σε μεγάλη έξαψη,μεταβάλλοντας τα σε μαύρα. Αυτό είναι ένα πολύ κοινό γεγονός, αν και μπορεί να μη παρατηρείται τοσο συχνά όσο συμβαίνει. Τα  μάτια των πολύ μαγνητικών ανθρώπων ,όταν μένουν ήρεμα, σαν νεκρα.Τα ζώα με αυτό το μέσον εξασφαλίζουν τη λεία τους. Σε ζωολογικό κήπο, έχουμε όλοι δει τον φύλακα που προσπαθεί να ελέγξει τα ανυπότακτα θηρία,  που εξοργίζονται με την αιχμαλωσία τους.Ακουγεται ένας ελαφρύς βρυχηθμός, ένα εχθρικό μουγκρητό και το θηρίο μαζεύεται  για να πηδήσει. Τα μάτια του ζώου φορτίζονται με ενέργεια, οι κόρες του διευρύνονται και αφαιρει όλο  το κίτρινο από την Ίριδα. Ο  φύλακας που είναι στο κλουβί ξέρει ότι αν δεν μπορέσει να ελέγξει το ζώο  με τα μάτια του, θα καταβροχθιστεί. Ξέρει ότι δεν πρέπει  να γυρίσει αλλού τα μάτια του.

Δρ. ΘΕΡΟΝ ΝΤΥΜΟΝ (Η ΤΕΧΝΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΜΑΓΝΗΤΙΣΜΟΥ) ΚΟΝΙΔΑΡΗΣ///