Τετάρτη, 27 Σεπτεμβρίου 2017

ΑΛΛΑΓΗ ΦΥΛΟΥ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΑ


ΑΝΤΙ-ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ

Για την αλλαγή φύλου δεν ακούμε, και απαξιώνουμε. Πολιτικούς ,δημοσιογράφους, παπάδες, δημοσιολογουντες και  ψυχολόγους που θέλουν πελάτες ισοβίους. Προσπαθούν να γίνουν αρεστοί στον κόσμο, ενώ δεν ξέρουν καθόλου παιδαγωγικά και καταστρέφουν τις κοινωνίες.  Εξυπηρετούν ολοι τους κάτι, για να βγάλουν το ψωμί τους. Θολώνουν διπλωματικά τις σκέψεις, δεν τις διαφωτίζουν με γνώσεις.

Εμπεδώστε το. Δε ξέρει από παιδιά κάποιος που έχει 3 παιδια. Τα ανακαλύπτει εκείνη την ώρα, κάτι θυμάται απτο δικο του μεγαλωμα, όχι τα αρνητικά βέβαια,  μόνο τα θετικα, (και  οι κοινωνίες νοσουν) και λέει ανακρίβειες όπως τον συμφέρουν..Υπάρχουν άτομα που ασχολούνται χρόνια με παιδιά,  μελετούν συνέχεια νέες και παλιές θεωρίες, έχουν μεγαλώσει και δικά τους, και πάλι  βλέπουν και μελετούν την κάθε περίπτωση  που παρουσιάζεται έκπληκτοι. Υπάρχουν άλλοι που έδωσαν τη ζωή τους για παιδαγωγικές θεωρίες, εκαναν  επιστημονικά πειράματα για 20 ετιες σε ιδρύματα, χωρίς συμφερον, με κατι απλό για να ζουν.Και πάλι είναι επιφυλακτικοί!

Όπως δεν ξέρει από πολιτική κάποιος που ψηφίζει, όπως δεν ξερει από μαγειρική κάποιος που μαγειρεύει 10 φαγητά, όπως δεν ξερει από μετεωρολογία κάποιος που προβλέπει τον αυριανό καιρο, όπως δεν ξερει  από ρυμοτομία και άναρχη δόμηση, κάποιος που απλα χτιζει το σπιτι του, ετσι και οι γονείς δεν ξέρουν διαπαιδαγώγηση, αλλά επαίρονται ότι ξέρουν. Γονείς  πληροφορηθείτε σε συνδυασμό με το ένστικτο σας. Μην επηρεάζεστε, γιατί θα είναι αργά για τα παιδιά σας, στα 30 τους.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου