Σελίδες

Πέμπτη 11 Μαΐου 2017

ΤΕΛΕΙΟΜΑΝΙΑ!


💥🦋🌞Απόλυτη τάξη;

Κοριτσάκι Δημοτικού, προσέχει να έχει απόλυτη τάξη μέσα στο σπίτι του, να μη παταει κανένας με παπούτσια, να μην αφήσει κανεις κάπου  το μολύβι του, και λοιπές υπερβολές.. Η μαμά του περήφανη λεει ότι είναι τελειομανής η κορη της.

Είναι μεγαλο ελάττωμα αυτό, και δείχνει νεύρωση και ψύχωση από μικρή ηλικία. Προφανώς το βλέπει απτο περιβάλλον του, ίσως και από γονίδια….

Πρέπει να θυμόμαστε ότι όταν ένα παιδί γεννιέται με γρίπη ,δεν το πάμε στο χιόνι, αλλα στη ζέστη να θεραπευτεί, αφού το παρατηρήσουμε….. (μεταφορικά)

Ο,τι η τελειομανία οδηγεί στην παραλυσία (την πνευματική. Δηλαδη.Πρέπει να τα κάνω τέλεια, και δεν κάνω τίποτα κάποια  στιγμή ,γιατί κουράζομαι…)

Επίσης ότι τα άκρα δείχνουν βλάβη στους νευρώνες …Θεραπεύονται σήμερα

Ενας  ψυχίατρος ,έλεγε ότι την  απόλυτη τάξη στο περιβάλλον , την υιοθετούν άτομα που δεν εχουν τάξη μεσα τους.  Είναι πολύ μπερδεμένα, και επιδιώκουν απολυτότητα  εξω τους..Ισχύει και το αντίστροφο, όταν δεν είναι τίποτα στη θέση του, και είναι το περιβάλλον σαν να έχει πέσει βόμβα!….. ….Επιδιώκουμε τη σοφή και δύσκολη, αλλά για φυσιολογικούς ενστικτώδη μέση οδό ..και για τα  παιδιά! 💥🦋🌞

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου