Σελίδες

Κυριακή 28 Απριλίου 2024

ΓΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟ ΝΗΣΤΕΙΑΣ

 

ΓΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΌ. Όσοι νηστεύουν τη Μ. Εβδομάδα, λένε τα γνωστά. Ότι νηστεύουν (γιατί πρέπει) δηλ, εθιμοτυπικά ,για να φάνε κρέας το Πάσχα στην Ανάσταση που είναι χαρά, ότι είναι για τα πάθη του Χριστού κλπ.

Άλλοι λένε , οτι πρέπει να νηστεύουμε την κακία και να δίνουμε τη συγχώρεση μαζί με την (χριστιανική) Αγάπη. (λες και εμείς είμαστε θεοί και δεν κάνουμε λάθη και μόνο δίνουμε συγχώρηση , χωρίς να θέλουμε να μας δώσουν. Μόνο οι άλλοι είναι αχάριστοι και τοξικοί, εμείς στην κορυφή του Ολύμπου)

Όλοι ξεχνούν να πουν ότι ο Χίτλερ δεν έτρωγε ούτε κρέας ούτε ψάρι. Όλοι ξεχνούν να πουν ότι το νόημα της νηστείας του κρέατος (και για τους γιόγκι) είναι για να μη συσσωρεύεται στα επινεφρίδια αδρεναλίνη, η οποία εκκρίνεται στα επινεφρίδια του ζώου όταν σφάζεται, απο την ταραχή, και αυτή η αδρεναλίνη μπαίνει μέσα μας αναλλοίωτη και δεν αφήνει το άτομο να προσευχηθεί με συγκέντρωση και κατάνυξη. (γίνεται νευρικό το άτομο υποτίθεται)

Γι αυτό στο εξωτερικό υπάρχουν ζώα θανατωμένα στον ύπνο, για να μη ταραχτούν και εκκρίνουν αδρεναλίνη.

Υπάρχει τώρα η απορία (μου) . Αν τρώνε μερικοί γαρδούμπες και συκώτια όλη τη Μ. Εβδομάδα, αν ταυτόχρονα παίρνουν και ηρεμιστικά, μπορούν (αν θέλουν) να προσευχηθούν με συγκέντρωση περισσότερο από αυτούς που δεν τρώνε καθόλου κρέας η νικάει το ψυχοφάρμακο στη συγκέντρωση; Τώρα το 80% του κόσμου παίρνει ψυχοφάρμακα και τους βλέπεις με πολύ ήρεμο ύφος, φάνε δε φάνε κρέας , καλά η όχι καλά ψημένο (Το αίμα κάνει το άτομο πιο άγριο)

Άλλη απορία.(μου) Οι πολιτικοί που τρέχουν τώρα ανταγωνιστικά και η αδρεναλίνη τους είναι στο κόκκινο ,έχουν ανάγκη τη νηστεία κρέατος για να είναι συγκεντρωμένοι και ήρεμοι; Δεν θέλουν να είναι ουτε συγκεντρωμένοι ούτε ήρεμοι, παρά μόνο ψήφους, φάνε δε φάνε κρέας. Εκκρίνουν μόνοι τους την αδρεναλίνη τους και τη ντοπαμινη τους κλπ . Έτσι γίνεται όταν βάζει κάποιος στόχους πολιτικός η μη . Έχει ένταση ,


Άλλοι λένε πάλι, καλή η νηστεία για αποτοξίνωση. Υπάρχει και ο ζεόλιθος (στα bio) για να αποβάλλονται τα βαρέα μέταλλα απο τον οργανισμό. Με τα ψάρια και τη σκόνη απο τη Σαχάρα, θα έχουμε μαζέψει πολλά μέσα μας. (έχω πάρει λίγο, δεν καταλαβαίνεις κάτι ) .

Καλή κατανυκτική εβδομάδα, με πηγαία νηστεία κατ επιλογή, Χριστιανική αγάπη, με περισυλλογή, με άντληση από τη πηγή του κάθε ατόμου. ( απο Προσευχή, Διαλογισμό, εθελοντισμό, προσφορά, αυτογνωσία,αρμονία , ευδαιμονία κλπ)

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΨΥΧΙΚΉ ΑΝΆΣΤΑΣΗ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου