Σελίδες

Πέμπτη 11 Απριλίου 2024

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΦΥΛΩΝ

 Προς τα περιώνυμα άτομα που εκτελούν εντολές και στη χώρα μας προβάλλοντας και διαφημίζοντας τα άφυλα άτομα η τα ΛΟΑΤΚΙ που δεν υπάρχουν στον άνθρωπο γιατί τη στιγμή της σύλληψης όπως είναι γνωστό, το αρσενικό η θηλυκό (ΧΧ η ΧΨ) σπερματοζωάριο γονιμοποιεί το ωάριο.

Το κάνουν τα άτομα αυτά κατόπιν εντολών έξωθεν, για αυτό τοποθετήθηκαν εκεί σαν τα τασάκια, για να εκφυλίσουν την κοινωνία, να ευνουχίσουν τα φύλα, να μη γεννούν οι άνθρωποι στα προηγμένα πολιτισμικά κράτη και να επικρατήσουν οι άνθρωποι των τρίτων χωρών με τις υιοθεσίες.

Έτσι θα εξαφανιστούν τα έθνη και όσα άτομα κυκλοφορούν να είναι η αφυλα , η ευνουχισμένα η χειρουργημένα , η ρομπότ, η σχιζοφρενή , η παρανοoϊκά , για να ηγούνται καλύτερα αυτοί που τ αποφάσισαν και οι απόγονοι τους. …

Αυτό έχουμε καταλάβει ότι λένε οι εντολές . Δε θέλει πολλή σκέψη. Η ψυχή δεν έχει φύλο. Από τη στιγμή που θα μπει σε σάρκα (με επιλογή της ίδιας της ψυχής και της Δημιουργικής αρχής η της Συμπαντικής Ευφυΐας) έχει φύλο ,που έρχεται για κάποια Αποστολή που πρέπει να εκπληρώσει.

Αν από κοινωνική ώθηση, η από προπαγάνδα η από συμφέρον φροντίσει να αλλάξει, σώμα από φύλο, βρίσκεται μέσα στη δυσαρμονία , στο μίσος της Μάνας Φύσης Μίσος του εαυτού του και επειδή συμφέρει να το πουλάει , το επιδεικνύει ναρκισσιστικά σήμερα ,το άτομο και οι γονείς του.

Αν σε πολύ μικρο ποσοστό είναι κάποια έμφυτη γενετήσια ανωμαλία, δεν επιδιώκει το άτομο καμία επίδειξη , και προσπαθεί ταπεινά να κάνει κάποια δουλειά έντιμη, ακόμα και να διαπρέψει από το ταλέντο του, χωρίς συμφέρον χωρίς να έχει παράλογες κοινωνικές και φυσικές απαιτήσεις, γιατί δε μισεί, και συνήθως εχει αυτογνωσία

ΜΕΡΙΚΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΦΎΛΩΝ .

(ΤΑ ΦΎΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΆ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΥΟ)

Έκτος από τον σκελετό,(που στα οστά της λεκάνης στη γυναίκα, οι οπές είναι τριγωνικές και στον άντρα στρογγυλές, αναζητήστε και περαιτέρω διευκρινίσεις για τις διαφορές του εγκεφάλου άντρα και γυναίκας, ώστε να πειστείτε εσείς ως γονείς και να πείσετε και τα παιδιά σας ότι τα χρησιμοποιούν για τα συμφέροντα.

Ένα απλό έναυσμα σύμφωνα με τις νευροεπιστήμες.

Το βάρος του εγκεφάλου ποικίλει ανάλογα με τις διαστάσεις του σώματος.

Αντιστοιχούν σε περισσότερα g (γραμμάρια) στους άντρες και λιγότερα στις γυναίκες.

Μερικές περιοχές είναι πιο ανεπτυγμένες στις γυναίκες, όπως ο κερκοφόρος πυρήνας, ο ιππόκαμπος , ορισμένες του φλοιού της πρόσθιας μετωπιαίας χώρας ,η άνω κροταφική έλικα και ο πρόσθιος σύνδεσμος του εγκεφάλου.

Ανεπτυγμένες στους άνδρες, είναι ο υποθάλαμος, η τελική ταινία, οι κοιλίες ,το σπληνίο και το γόνυ του εγκεφάλου.

Τα δυο φύλα έχουν μεγάλες διαφορές στον τρόπο σκέψης και τη ψυχολογία η οποία από αρχαιοτάτων χρόνων έχει μεν εξελιχτεί μέσα στο σύγχρονο πολιτισμό, αλλά από ένστικτα δεν έχει αλλάξει πολύ ως προς τη μονογαμία και πολυγαμία .

Οι άντρες και οι γυναίκες σκέπτονται διαφορετικά και για το αντίθετο φύλο , στο συναίσθημα , τη λογική , τη χρησιμοθηρία ,την ιδιοτέλεια,τις καριέρες, στον έρωτα και στο κέντρο ομιλίας του εγκεφάλου. Οι γυναίκες είναι πιο φλύαρες (για αυτό στη φιλική εταιρεία δεν έπαιρναν γυναίκες)

Ίσως ν αμβλύνονται λίγο όλα αυτά σε συνάρτηση με τις αξίες, τα πρότυπα, τα γονίδια. Εμείς λέμε εδώ για τα φύλα καθαρά, απτη στιγμή της ενσάρκωσης. Η τεστοστερόνη, εκκρίνεται στο αρσενικό μέσα από τη μήτρα.

Ναι ,σήμερα που λέμε περήφανα οτι είμαστε ενάντια στην κακοποίηση, και το διαφημίζουμε, γίνονται ανήθικες, βαμβακένιες κακοποιήσεις στους εγκεφάλους των ανθρώπων, για να μη ξέρουν τι είναι ακριβώς ως προς φύλο και για να πετύχουν οι διευθύνοντες έξωθεν τον στόχο τους στην εταιρεία τους.

Φυσικά οι κακοποιήσεις συνεχίζονται και στα σώματα, με χειρουργεία και λαμβάνοντας την αντίθετη ορμόνη ,γιατί συμφέρει και τα εργαλεία και τους χρησιμοθήρες

Αν πειστούμε ότι τα φύλα είναι μόνο 2 και ότι δεν είναι μόνο τα γεννητικά όργανα, αλλά ολόκληρο εργοστάσιο από πίσω, στον εγκέφαλο , τη συνείδηση και τη ψυχή των φύλων, τότε υπάρχει ελπίδα να αντισταθούμε .

Ο κόσμος όμως αμφιταλαντεύεται γιατί του πλένουν τα μυαλά και έχει συμφέροντα . Κερδίζει αν αλλάξει αφύσικα.

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου